Szakrális Uralom

"Aki történetet ír, módját ejti annak, hogy a múlttól megszabaduljon." -Goethe +++++++++++++++++++++ Magyar ősmúlt, történelem hamisítás, kitalált középkor. Hamis történelem.

Új hozzászóllások

=>>>EXTRA HUNGARIAM NON EST VITA, SI EST VITA, NON EST ITA.<<<=

2019.11.24. 13:45 Vágtázó Csiga

MAGYAR ŐSMÚLT - (Harmadik rész) - AZ öRöK MaG – A MaG őRöK

Címkék: magyar hun thor szekely arthur hunor hunok magor odin nimrod szekelyek szkitak emese alma artur kiraly

MoRDViN – MoLDVáN, MoRDoVáN – MaRaDVáNY
~ MaRaD – MaRóT – PáRTus – BRiTish ~
~ MaR<–>RoM – RoMán(y) ~ 

pa13_dsc7511_kolozsvar_fhd.jpg

A MAGYAROK NYELVE MINDIG MAGYAR VOLT...”

~ Jókai Mór (író)

 

 

A KÁRPÁT MEDENCE A VILÁG KULTURÁLIS ÉS SZELLEMI KÖZPONTJA.”

~ Grandpierre Atilla (ősműveltség kutató, csillagász)

 

 

MI MÁR AKKOR IS EZT A NYELVET BESZÉLTÜK,

AMIKOR AZT MÉG NEM NEVEZTÉK MAGYARNAK.

~ Darai Lajos (ősműveltség kutató, filozófus)

 

 

 

N O M E N   E S T   O M E N

 

 

HA EURÓPA NEM VÁLLALJA FEL A MAGYAR MÚLTAT, EL FOG VESZNI.

 

AZ IGAZSÁG, A VÉGÉN MINIDIG GYŐZ.

 

 

A K I   N E M   H I S Z I ,  J Á R J O N   U T Á N A ! ! !

 

 

A történelmet a győztesek írják” – tartja a mondás. Egy káini civilizációban mindig az erkölcstelen a „győztes”. A mai történelemírás köszönő viszonyban sincs a valósággal. A valóságos múltat pedig, dilettantizmusnak mutatják be. Az intézmények titkos érdekeket szolgálnak, a káini szellemiség bábjai és annak érvényesülésének zászlóvivői. Ezért nem csoda, ha a történelem könyvek magasztos, ősi-hősi múltról beszélnek ott ahol nem volt, és műveletlen, barbár, pogány múltról, ott ahol ellenben valójában volt valós ősi-hősi múlt. Egy szóval, az egész a fordítottja. A káini szellemiség és a civilizáció mozgatója, egy a természettől idegen elem, egy élősködő bábművész. A felépített káini civilizációja egy színpad. A műveltségek, nemzetek és birodalmak csak bábuk, eszközök. Azonban ez mind mesterséges és eléggé nehéz fenn tartani, azaz életben tartani, a szerves Teremtéssel szemben. A szerves mindig győzni fog a szervetlen fölött. Ebből fakad a történelem, a múlt meghamisítása.

Manapság a múlt feltörését figyelhetjük meg. Minél jobban esik szét a civilizáció, annál jobban térnek vissza az emberek a gyökerekhez. Csak nem mindenki rendelkezik gyökérrel. Sokan báb államokban élnek, báb lakosként, álnemzetként. A legjobb példa Amerika. Európa szerte tör fel a múlt. Ez veszélyt jelent a jelenlegi pénzügyi, politikai és akadémiai berendezkedésnek. Végül is, nem túl régi. Foggal, körömmel kapaszkodik hatalmához. Másfelől, a hamis múltra épült azonossága repeszti létét.

Ilyen hamis múlton áll egész Európa! Ezt a Görög – Római „műveltségnek” hívják. Egy parány szépségi hibával rendelkezik, nem biztos létezett úgy, akkor és olyan módon ahogy bemutatják a történelem könyvek oldalain. (Lásd Tóth Gyula – A kitalált középkoron túl, és ITT. Heribert Illig – Kitalált középkor. Klaus Weissberger – Magyarok a kitalált középkorban, Gunnar Heinsohn és ITT) Ugyanis az élősködő képtelen önmagától teremteni bármit is. Csak a gazda testéből táplálkozhat. Ha ez a gazda test, ebben az esetben mondjuk, Európa, akkor csak az európai ősmúltból táplálkozhat. Amit felépít, előállít, az már csak másodlagos származék, derivátum. Majd átkeltezi a múltban történt hősi eseményeket sajátjaként, az eredeti valóst eltörölve. A múltat végkép eltörölni, vagy legalább hitelteleníteni próbálja.

 

Ha megkaparjuk azt a Görög – Római „műveltséget”, igen is ős európai, kevésbé Római, és kevésbé Görög. Nincs más miből táplálkoznia az élősködőnek, mert csak az volt, az ősi európai. A szervetlen azonban véges, a szerves végtelen. Mivelhogy a szerves elpusztíthatatlan, megsemmisíthetetlen, csak lefedni lehet. Most nem e témának tárgya tisztázni hogyan származik a Latin vagy az Ógörög nyelv a Magyar ősnyelvből, csak érintőlegesen. Ezt sokan már bebizonyították, például Berzsenyi Dániel – A Magyar Nyelv Eredetiségérül, 1825. Markos Gyula – Az Úr szava magyar volt, 1918. Aczél József – Szittya-Görög eredetünk, 1926, 1975, 2004. Varga Csaba – Ógörög: régies Csángó nyelv, 2006. Varga Csaba – A nyelvek anyját tudtam én, 2008.

 

A mintázatot kell látni. A teremtői kepésséggel rendelkező ember előállít valami hasznosat, jót. Ez létezik, működik egy ideig. Eléri csúcs pontját. De addigra már az élősködők ellepték. Ezután kezdődik a hanyatlás. A végére már kakukk tojásként, az eredeti teremtőt kitessékelik saját teremtéséből és az élősködő válik hamisítás által az ős eredetű lakossá és teremtővé. Ezért van annyira szükség az anyagiasságra, a könyvekben írt (ál)tudományra, az intézményekre, az írott törvényre. Ennek csúcsa az utóbbi háromszáz év, amely tombol az életellenességtől, az emberellenességtől és az igazságtalanságtól. Most eltekintve attól ki miben, és milyen istenségbe hisz, nyilvánvaló hogy az ember a Teremtés része és a Teremtés felülmúlja az emberi létet. Ez a kakukk tojás szellemiség hozta létre a Görög – Római „műveltséget”, mai Európát vagy Amerikát, ahol már nem az őshonos „indián” az amerikai, hanem az oda bevándoroltatott európai és minden más népek, afrikai rabszolgák. Az igazság úgyis kiderül a végén! A Teremtésben nincs is más. A hazugság csak egy lepel. Már nincsenek fáraók, kínai tiltott város, hedonista arisztokraták, s a mai hamis káini, pénzügyi civilizáció is omlik össze. Az egész egy nagy humbug. A folyamat egyre gyorsul. A végén a civilizáció maga, mint eszme fog megszűnni, s akkor vissza lehet majd térni a szerves, hagyományos társadalomhoz. Ez már kezdetét vette. Csak a jövő tudja mit őriz a sors az emberiség számára.

 

Az alapgondolat hogy a Kárpát medence Európa közepe, központja. Ez nem csak feltételezés, egy tény! A Teremtésben mindeddig, törvényszerűsége miatt, a központból árad a kisugárzás és nem fordítva. Hiábavaló az irányt megfordítani, az csak a könyvek oldalain történhet meg. Ahogyan a Bibliában az ószövetség egy utólagos betoldás (!!!), úgy a Római birodalom is egy utólagos beillesztés!!! Csak nem a végére tákolták, hanem az elejére. Mert ugye, az élősködő hamarabb létezett mint a gazda test... Az ami volt eredetileg egy ősi, eurázsiai műveltség, ennek léágazásai a későbbi kínai, indiai, egyiptomi vagy Perzsa műveltség. Nem utolsó sorban az európai. Két gócpontja volt, az európai, a Kárpát medence; az ázsiai, a Tarim medence. Az európai részének romjaira építik a Romai „műveltséget”. A rom szó itt nagyon fontos. Mert a rom maradékot, maradványt jelent. Valaminek a szétesett, széthullott állapotát. A rom szógyök a romlás, romlasztás, rombolás szavak alapja egyben. M->N hangváltással: roncs, ront, rongál. (Európai nyelvekben a rom általában az „N” betűs alakot veszi fel. Pl. Angol „ruin”.) A nyugati civilizáció mai napig ennek a befolyása alatt áll. Nem csak hogy rombol bárhova megy a világban, hanem a romokat dicsőíti. Ennyit is ér az egész. Olyan is a világlátása. Ha a rom a példaképe, hát romba dönt mindent. Szomorú hogy ezt nem látják meg, de a végén csak fel kell ismernie Európának, ha a jövőben is szeretne létezni. (Lásd Grandpierre Atilla – Ősi Magyarország, 2019. 435. oldali térkép.)

 

Ennyit a romról, s alapozójáról Romuluszról, aki Latin változata Káinnak. Mindketten testvérüket gyilkolják meg. Amíg ez Európa példaképe, derűs jövő nem várható. Romulusz alapítja Rómát, a romhalmazt.(!) A rombolás központját. De ez is csak egy maradék, egy maradvány. De minek maradéka, maradványa? Hát az ősi Magyar, úgynevezett Szkíta műveltséggé! S ez volt az eredeti. A két Római birodalom (keleti és nyugati) nem volt más mint a kettéosztott és majd Atilla király halála után kettészakadt birodalom. Nyugaton idősebbik fia uralkodott, Aladár; kit a nyugat Arthurként ismer többek között. (!!!) Keleten pedig Csaba, kit Cubertkent vagy akár Cyril patriarchaként ismernek.(!!!) (Lásd Tóth Gyula – Arthur király, Nagy Károly, Nagy Konstantin, Csaba vagy Kuber?, A sárkányölő, Klodvig és a keresztvíz, A szlávok apostola) Ezt majd visszavetik a könyvek lapjain egy „barbár invázió” előtti soha nem létező időkbe. A nagy „barbár invázió”, meg a „népek vándorlása” a Hun, azaz a Magyar birodalom szétesése után keletkezett törzsi viszályok voltak. Az első, Hun, és második, Magyar bejövetel, valójában honvédelem volt. Az ősi területek védelmezése. Mitől? Déli és Keleti beáramlásoktól.

 

Nem létezett soha semmilyen Római vagy akár magasztos Szláv, Gót, Moráv birodalom. Sem nagy, sem kicsi. Ahogy most sem létezik nagy „szórvány birodalom”, ahol a szórvány Magyarok élnek. Ennyi! Ezt be kell látni. A gond annyi ezzel hogy „nemzeti önazonosságot” építettek fel másoknak e hamisságokból. Ha elfogadják, belátják az igazságot, megszűnnek. Amit ma Rómainak nevezünk, Római eszmének, szellemiségnek vagy műveltségnek, sokkal, de sokkal később fejlődött ki mint azt bemutatják. Az valójában a Székely(Szkíta) – Hun – Magyar birodalom volt. Majd ennek szétesett állapotából kialakult „Római” szellemiség „gyökereit” visszavetik időben, evvel létjogosultságot mutatva fel. A testvérgyilkos Romulusz és Rémusz gyökere a Hunor és Magor ikerség. Fordítottan ez nem vezethető le.

 

A „Római birodalom” mesebeli akár a „Morva birodalom”, a Szláv vagy Kazár birodalom. Ami létezett, az a Magyar Birodalom. Kelta, Etruszk, Szkíta (Székely). Egy ősi európai műveltség. A múlt homályában vesző ősi, mágikus eurázsiai műveltség. (Lásd Grandpierre Atilla – Ősi Magyarország, 2019) A Római birodalom képzetét politikai okok miatt kell a köztudatban tartani mai napig. Ez a testvérgyilkos minta. Káin és Ábel. Romulus és Remus. Másképpen lehetetlen lenne fenn tartani a folytonos viszályt, háborúkat, adórabszolgaságot. Ezentúl, az úgy nevezett versengést, versenyképességet, a fejlődés (progresszió, evolúció) falcs képzetét, vagy az írott törvény hamisságát. (Római jog=Sária!!!) Aki nem a rabszolgatartó rendszer része, az barbár, pogány, civilizálatlan. A Természetben nincs sem civilizáció, sem pénz, sem írott törvény, mégis létezik összhangban, boldogan… A civilizáció és minden vele járó; a pénz, az adó, az írott törvény, az intézmények, a politika, a média, a vallás; mind tájidegen elem. A Magyar nemzet a Hunor és Magor iker páros kapcsolatából származik és e szellemiségének megtestesítője és tovább vivője, egyben valamennyi ősnéppel. Ez az ősibb, az eredeti, amely a Természetből fakad. Ez az egyedüli Természetes életvitel amely által az összhang, a kölcsönösség és az önszabályzás kialakulhat és létezhet. A testvérgyilkos szellemiség a civilizációval jelenik meg. Ennek folytán, mesterséges. Természetlen. A két szellemiségből, életvitelből csak az egyik fog megmaradni, s az a Magyar szellemiség; a Hunor és Magor ikerség életvitele. A szerves végtelen, a szervetlen véges. Az igazság örök, a hazugság ideiglenes. Ezért szükséges a sok rendszerváltás, a civilizációs díszletek állandó cserélgetése.

 

A rom szó, szógyök fordítva, mar. (RoM<->MaR) Ez a maradás, maradék, maradvány fogalmak hordózója. Mint úgy szintén a mardos, mardol, marás fogalmaké. A maradék kezdett el daganatként terjeszkedni, ahogyan a szerves műveltség húzódott vissza a Kárpát medencébe. Évszázadokon keresztül mardosott le parányi részeket az ősműveltség területeiből. Nem a „barbárok” rombolták le Rómát, hanem a civilizáció a szerves műveltséget! Ugyan azok a folyamatok mentek végbe mint az indiánok kiirtásakor, csak úgy, ezer évvel korábban. A káini felfogás miatt képtelenség belátni a szerves létforma lüktető jellegét. Visszahúzódott ám a szerves lét a Kárpátok ölebe, de ez a megfelelő időben ki fog innen áradni. Ahogyan sokszor megtette a múltban.

 

Ennek nyelvészeti bizonyítékai a földrajzi és nemzetek, nemzetségek neveiben őrződtek meg nagyszerűen. A MaRaD kiadja a MoRD – MoRDvin nevet. MoRD – MoLD, MoLDVa, MoLDoVa. MoLDVáN – MoRDViN. MoLDoVáN – MoRDoVáN – MaRaDVáNy. Nem csak Morvák, Mordvinok vannak, hanem Morva, Moldova folyó is, ami a mállás, marás fogalom kifejezője. Ugyan úgy mint a Maros. Csehországot és maga Prágát a Moldva folyó szeli át, ők ezt Vltava-nak mondják. (M->V) Magyarul Moldva, Németül Moldau. A másik a Morva folyó. Itt található Morvaország is. Ez a Kárpát medence észak – nyugati csücskében helyezkedik el. Vele szemközt délen, a Kárpátok dél – nyugati csücskében, Ráczok földjén, található a Morava folyó. Ez is Morvaország, vagy dél Morvaország. A Kárpát medence keleti részén a Moldova folyó csordul bele a Szeretbe. Ez Moldova, amott a Prut túlsó partján Moldva. Felejtsük el hogy Moldova, mint földrajzi terület, egy olyan folyóról kapta volna nevét mint a Moldova! Miért nem akkor a Szeret vagy a Prut adta nevét e szép tájnak? Mert ez a maradék, maradás, maradvány fogalmak megnevesítője. De csak Magyarul értelmezhetők! Moldova fővárosa Jászvásár. A Pruton túli Moldávia fővárosa pedig, Kisjenő. Mind két város Jász alapítású, ez volt a Jászok földje. (Lásd Horvát István – Jászok, 1829. I-I, 9. old. I-II, I-III) Egy kicsit még keletebre élnek a Mordvinok. Országuk Mordvinföld, Mordovia. A Kelet-európai síkságon terül el, Moszkvától dél – keletre. Őket is a fantom „Finn-ugor” nyelvcsaládba teszik. Ez a fogalomkör nem csak földrajzi, hanem személynevekben is megmaradt, Marót, Maróti melyek a marad, maradi fogalmak testesítői.

 

A Római, Román (RoMáNY – MaRáNY, MuRáNY – MaR-aDV-áNY) Európa különböző nyelvein így hangzik: Olasz, Spanyol „Romano”, Német „Römer”, Francia „Romain”. A maradás, maradni Olaszul „rimanere”, Angol „remain”, Katalán „romanen”. A rom, mint valaminek romja, maradványa Spanyolul „ruina”, Franciául és Németül „ruine”, Olaszul „rovina”. (M->V) Gondoljunk a rovás szavunkra! Mind a mállás, szétomlás, szétmorzsolás értelmét hordozza. R->L hangváltással a MaR – MaL, mint malom, mely morzsoló érteménnyel bír. Spanyol „molino”, Francia „moulin”, Német „Mühle”. L->LY, MaL – MoLY! A moly is szétmarja, mállasztja az anyagot. Cseh és Szlovák „mol”, Portugál „mariposa”, Spanyol „polilla” (M->P, R->L), Olasz „falena” (M->P->F), Francia „mite”, Német „motte”, Angol „moth”. A marás, marni, mardosni Spanyolul „morder”, Olasz „morso”, Welsi „brathu”. (!!! Ami maga a BRiT. Lásd lennebb.) A halál és a marás fogalma között szoros kapcsolat áll fenn. Francia „mort”, Spanyol „muerte”, Olasz „morte”, Litván „mirtis”, Welsi „marwolaeth”, Cseh és Szlovák „smrt”, Lengyel „śmierć”. Figyelemreméltó e Lengyel szó mert Germán nyelveken a fájdalom hasonlóképpen szól: Német „Schmerz”, Dán és Norvég „smerte”, Svéd „smärta”. A rossz Spanyolul „malo”, Olaszul „male”, Portugalul „ruim”. Dánul és Norvégül „dårlig”, Katalánul „dolent” ami a fájdalom szavakra hasonlít: Spanyol, Katalán „dolor”, Olasz „dolore”, Francia „douleur”. A gyilkolni, gyilkosság Germán nyelveken „mord”. Finn „murha”. Angolul „murder”, ami a mardol, mardal szavunkkal rokonítható. „MARTALÉK (mar-t-al-ék) fn. tt. martalék-ot, harm. szr. ~a v. ~ja. Ragadmány, zsákmány, melyet a fenevadak fogaikkal mardosva vagy körmeikkel marczangolva szereznek. Szélesb ért. rablás vagy erőszak által szerzett jószág. (…) Elemezve: mardalék, az elavult mardal (am. mardos) törzsöktől, melyből mardalódik és martalócz is származott.” (~Czuczor Fogarasi szótár.) E sok szó felsorolása tisztán mutatja hogy az összes európai nyelv a marás, mállás szógyökét káros értelem kifejezésére használja. „A nyelvnek emlékezete van”, mondta Kiss Dénes. Az idegen Római szellemiség és Római jog az ősi európai szerves műveltség felszámolására jött létre és van mai napig fenn tartva.

 

S ha már szó esett előbb a Prut folyóról, akkor eszünkbe kéne jusson egy hasonló nevű tájegység, Pruténia, azaz Poroszország. PRuTéN – PRuSZiN. A Porosz „Borosz” is, Borussia. A „po, bo” ebben az esetben a „beo, belo” Szláv fehér jelentéssel rokonítható. Keletebre található Fehéroroszország. Porosz – Borusz – Beorusz – Belorusz. Északon találhatók a Frízek. PRuS – FRíZ. A P-t elhagyva, lesz PRuTén – RuTéN, PRuSZiN – RuSZiN. A P-R-T – PaRT, valaminek része. Tengerpart, folyópart, tópart. Egy Csángó népdal a „Szeret vize martján” címet viseli. Mart = Part. Ami a „mort, morte, mord”, mardosás, mállás fogalmakra utal. A part is mállik. PaRT – MaRT – MoLD, mind Moldova. Erdély, avagy úgymond történelmi vagy belső Erdély és belső Magyarország között található Partium. Partium „részek” jelentést hordoz. Területe magába foglalja a mai Máramaros, Szilágy, Szatmár, Bihar, Arad megyét. A Poroszok eredetileg Balti törzsek voltak és egy bizonyos Barta, Barti törzstől ered nevük. Országuk Bartia! Bartia – Parthia! Avagy Pártus birodalom. A pártus, pártos nem feltétlenül elpártoltat, elűzöttet jelent, hanem valami részesét. Ezt fontos tisztázni, mert a pártus nevet így tévesen magyarázzák. Mert akkor a Partiumiak honnan és mitől pártoltak el??? Ez egyértelműen részt, részest, valahova tartozást jelenet! Legfeljebb a Magból levált, héjként működő rész. Hasonló a Türk, Török, tör-ág (tör-ék), töredék tartalommal. (Lásd Botos László – Hazatérés, 132, 135, 248. oldal) Litvánia és Lettország között folyik a Barta, Bartuva folyó. Ez hangtani alakja a Morva, Moldova, Vltava folyóknak. MoLD – BaRT, MaRót – BaRóT. (MoRVa – MoRZSa) A Kárpát haza telis-tele van Marót, Barót, Barta nevekkel! A pár, part, pártos Magyar szó. „PÁR (3) fn. tt. pár-t, tb. ~ok. A latin par, s talán ettől a német Paar, franczia paire, stb. értelmében am. hasonló nemüekből kettő. (…) A persa nyelvben barábar, v. beráber, am. hasonló, egyenlő. (…) A pár mint hasonló nemüből kettőt jelentő szó helyett a régiek gyakran bokor szót használtak. l. BOKOR, fn.” Az említett „barábar, beráber” Perzsa szavak a barbár, berber szavakat idézi elénk. A szótár szerint hasonló, egyenlő értelemmel. A barbárnak, egy mint a „barba”, szakáll, jelentést is kötnek.

(SzéKeLy – SzaKáLl)

 

A Barót név hallatán okvetlenül be kell ugrodjon a Brit név. Ez ugyan BRiT – PáRT, BRiTaiN – PaRTiaN, BRiTiSH – PáRTuS lehet. BRiT – BoRíT, borító! (boríték!) Ez a Har gyök B-s változata. A bőr, burok, abrosz mind ide tartozik. P-vel a szőrzet Németül „Pelz”, Norvégül, Dánul „pels”, Olaszul „pelliccia”. A bőr Olaszul „pelle”, Spanyolul „piel”, Franciául „peau”. Oroszul, Bolgárul „kozha”, Szlovákul, Szlovénul, Szerbül, Makedónul „koža”. Horvátul „kože”, Csehül „kůže”. Ez a HáZ, HuZat szavak a Magyarban. A ház Olaszul, Spanyolul, Portugálul „casa”. Angolul „house”, Németül „hause”, Szlovénul „hiša”. A Brit lehet akár BaRáT is. Európai nyelveken ez a testvér fogalmát tárja fel. Angol „brother”, Német „bruder”, Lengyel „brat”. Olaszban B->F hangváltás, „fratello”. A részt másképpen még ki lehet fejezni darabként. T->D, BRiT<->DaRaB<->BeaRD. Az Angol „beard” szakállt jelent. Ez Olaszul „barba”, Lengyelül „broda”, Fnnul „Parta”. (!) A szakáll is takar, fed, burkol! A barbár szakállas jelentését most érteni igazán. Hollandul a szakáll „baard”, Németül „bart”. Ez a bárd szót villantja elénk. Bárd min balta (Barta, Baltikum, Balkán!), fokos, szekerce. Tóth Gyula – „Bárdosok utódai” című fejezetében veti fel hogy PáRTuS – BáRDoS. (Lásd még Tóth Gyula Jó palócok)

 

Észak-Európán végig ível egy Balti Barti (Bartia), Prutén – Pruszin – Porosz (Párszi), Fríz, Brit (British – Pártus) sáv. S ezt senki sem veszi észre? Nehogy észre vegye valaki, mert akkor esik az „oszd meg és uralkodj” tájidegen Római szellemiség. Vagy azt sem szabad észre venni hogy Poroszpirospörös (vörösveres). Más nyelveken a pi-ros „rosso” Olaszul, „rouge” Franciául, „rojo” Spanyolul. S->T, D torzulással Germán nyelvekben Angol „red”, Norvég és Dán „rød” (röd), Német „rot, roth”, ami a Magyar rőt. Ez kiadja a Rusz, Rusz-in (Rut-én) nevet. (Lásd Zentai Ákos - A viking kérdés helyretétele, és ITT) Úgy szintén a Ráczot is. A közép-európai nemzetek zászlóin a piros-fehér a jellemző. A RáCZ – RuSZ – RéSZ. RuSCi, RuSZKi – RéSZeK<–>KaZáR! Vagy akár, Úrszék Székúr – Székely. Legjobb bizonyíték erre a Szarmaták, pontosabban Szármaták neve: Szár Mata (ami Mada, Méd). SZáR<->RéSZ. (Lásd Grandpierre K. Endre – Történelmünk központi titkai, 2011. 214. oldal) A Ruszokat Varégnak, Varangnak is nevezték. Ugyan az nyugaton Norman, északon Viking (Vég-vári–ung-ár!!!). Norman – Roman!!! Ők voltak akik Európa szerte kereskedő hálózatot alakítottak ki, leérve Közél-Keletig, s nem a képzeletbeli Rómaiak. Az élősködő csak átveszi amit talál, kisajátítja mások múltját, azok nevét magára alkalmazva.

 

Több mint ezer éve próbálják kiirtani Európát. Erre fel mit tanítanak? A gyilkos „műveltséget”, az önpusztítás mintázatát és az ellenség szeretetét. Aki szereti az ellenségét, azt hazaárulónak hívják! A rombolók, már csak hátra dőlve ülnek. Ha Európa nem eszmél rá helyzetére, nem ébred rá a valóságra, biztosan meg vannak napjai számlálva. Az Igazság örök és elpusztíthatatlan. Ezt a minőséget testesíti a MAG nemzete, a Magyar nemzet. Ameddig a Magyarok az Igazságot és az Életet szolgálják, lesz jövő. Az Igazság akkor is van és igaz, ha senki sem mondja ki. Akkor is van és létezik, ha egy ember beszéli. Az Igazság a felismerés tárgya, nem a véleményezésé.

 

 

Hivatkozások:
Czuczor Gergely, Fogarasi János: A magyar nyelv szótára. [1862.]

Magay Tamás, Országh László: Angol-magyar, Magyar-angol kéziszótár (1993)
Olasz értelmező szótár
, Angol értelmező szótár, Többnyelvű Szótár, Európai szófordító, Wikiszótár

 

Ajánlott források:

Ősi Európa - Boór Ferenc, Zentai Ákos (Magyar Ősmúlt & Ősnyelv), Varga Csaba munkáinak rövid gyűjteménye, Az Ősnyelv, Varga Csaba (Magyar Ősnyelv & Ősmúlt), Varga Géza - Magyar Hieroglif Írás, Borbola János - Egyiptomi ősmagyar nyelv, Darai Lajos - Európa mi vagyunk!, Czakó Gábor, Végvári József, Grandpierre Atilla, Magyarságismeret Alapjai, Szakrális Földrajz, Szakrális Uralom – Archiregnum, Tamana – Ősnyelv kutatás, Őstörténet és ősmúlt - Okrona Tamás

 

 

>>>EREDETI CIKK<<<

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://maghon.blog.hu/api/trackback/id/tr1315322286
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása